середа, 10 квітня 2019 р.

Семінар заступників директорів з виховної роботи

На базі методкабінету відділу освіти відбувся районний семінар заступників директорів з виховної роботи. Відкрив семінар провідний спеціаліст Тарас Шуст та начальник відділу Іван Стецко. Свою роботу презентувала заступник директора Нижньогаївського НВК І-ІІІ ст. Олександра Вінцковська. Педагогічний та учнівський колективи підготували літературно-музичну композицію «Моє село на карті України». Розповідь дітей була пронизана патріотизмом та любов’ю до рідного села, до України. Вони ознайомили присутніх з історією Нижніх Гаїв,  розповіли про героїв Василя Николяка, керівника Дрогобицького повітового проводу УПА, Ростислава Волошина, коменданта запілля УПА, заступника головного командира УПА, які тут народилися й жили.
Представлені номери художньої самодіяльності були цікавими та змістовними. Із захопленням присутні слухали пісні у виконанні учнів.
У семінарі взяв участь заступник голови Дрогобицької районної адміністрації Володимир Ханас. Він подякував організаторам семінару та учням за такий прекрасний захід та запропонував запровадити в районі фестиваль «Моє рідне село».
Наприкінці учасники семінару обмінялися думками та висловили свої побажання. Приємно, що школа живе однією дружною родиною, у якій змалечку виховують справжніх патріотів України.

























Немає коментарів:

Дописати коментар