середа, 10 квітня 2019 р.

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи




9 квітня на базі методичного кабінету відділу освіти відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи. У заході взяли участь Володимир Ханас, заступник голови Дрогобицької районної державної адміністрації, Іван Стецко, начальник відділу освіти, та методисти.
Розпочав нараду начальник відділу освіти, зупинившись на головних завданнях роботи закладів освіти на найближчий період: розподіл коштів державної субвенції на забезпечення НУШ-2, формування мережі закладів на наступний навчальний рік, організація та проведення попередньої комплектації тарифікаційних списків педагогічних працівників.
Володимир Ханас у своєму виступі акцентував увагу присутніх на питаннях військово-патріотичного виховання. основною метою якого є формування свідомого громадянина України, для якого патріотизм був і є найбільшою цінністю. Він також закликав школи до співпраці з закладами культури, органами місцевого самоврядування та церквою. На сьогодні в окремих селах ще немає консолідованого бачення основ національно-патріотичного виховання.
Запрошена на нараду заступників Ірина Шустова, директор інклюзивно-ресурсного центру м. Дрогобича, висвітлила питання щодо організації процесу інклюзивного навчання дітей з особливими потребами.
Любов Маркович, завідувач методичного кабінету, доповіла про хід підготовки випускників до ЗНО, а Дарія Грицик, методист відділу освіти,- про завершення навчального року та дотримання всіх вимог нормативної документації.

Немає коментарів:

Дописати коментар