пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Новокропивницький НВК І-ІІІ ст. нагороджений подякою від волонтерської організації «Дрогобич - SOS».

Війна на Сході торкнулася кожного з нас. Всі ми відчуваємо її жахливі наслідки, хвилюємось за кожного українського захисника. Учні та вчителі Новокропивницького НВК І- ІІІ ст. теж вносять і свою посильну допомогу у перемогу над східним агресором.
Так протягом навчального року у школі відбувались зустрічі з воїнами – випускниками нашої школи: Кваснікевичом Іваном, Луцівим Михайлом, які знаходяться в зоні АТО. Вони поділились враженнями з учнями про нелегкі бойові будні, умови життя, настрій бійців. Ці розповіді були наскрізь пронизані любов’ю до України, прагненнями захищати кожну часточку рідної землі. 
У школі неодноразово проводились доброчинні акції зі збору коштів для солдат. Остання акція – це 700 грн., які були передані для потреб 24 механізованої бригади. Допомагали і продуктами, і одягом. За доброчинність Новокропивницький НВК І-ІІІ ст. був нагороджений подякою від волонтерської організації «Дрогобич - SOS».
Зараз у нас теж важлива і відповідальна справа: плетіння захисної сітки для маскування. Учні залюбки приступили до цієї роботи: принесли тканину, вирізають смужки і плетуть сітку. Ось-ось і роботу буде закінчено. 
А щоб підняти дух воїнів напередодні Великодніх свят, зігріти їхні серця нашою любов’ю, школярі намалювали Великодні листівки і відправили на передові позиції АТО.
Робімо добро! І ми неодмінно переможемо! Пам’ятаймо про тих, хто стоїть на захисті нашого спокою і миру!


Немає коментарів:

Дописати коментар