вівторок, 25 серпня 2015 р.

Сьогодні педагоги району обговорювали плани і перспективи на новий навчальний рік

Сьогодні педагоги району обговорювали плани і перспективи на новий навчальний рік25 серпня в районному Народному домі відбулася традиційна серпнева вчительська конференція, яка розпочалася з Гімну України та Божої молитви. Священик о.Валерій Білинський (УГКЦ) звернувся до педагогів з напутнім словом, наголосивши, що вчителі — це сіль землі. Вони покликані дбати про завтрашній день України, працювати так, щоб кожний їхній вихованець міг з гордістю сказати про себе словами Франка “Я син народа, що вгору йде.”

Учасники конференції поклали квіти до Колони Свободи, хвилиною мовчання вшанували пам'ять новітніх Українських героїв.
З початком нового навчального року педагогів привітав голова райдержадміністрації Максим Лісогор. Очільник району побажав вчителям миру, добра, успішної творчої праці для виховання нових поколінь громадян вільної, незалежної і сильної України.
Доповідь про підсумки попереднього навчального року та основні завдання на майбутній виголосив в.о. керівника відділу освіти Іван Стецко. У доповіді йшлося про реформу освітньої галузі, було зроблено аналіз досягнень та здобутків кожного шкільного колективу району. Говорилося і про недоліки. Окремо Іван Стецко зупинився на патріотичному вихованні, зазначивши особливу активність вчителів та учнів щодо допомоги армії, дітям-переселенцям. Так, для українського війська сільська навчальні заклади зібрали понад 100 тис. грн,.
Представники навчальних закладів взяли активну участь в обговоренні доповіді. Особливо актуальним був виступ директора Меденицької СЗШ І-ІІІ ст. Любомира Лешка, який зробив чіткий і різнобічний аналіз ситуації в галузі вітчизняної освіти, поділився з колегами досвідом роботи його школи, зауваживши, що наперше місце дирекція ставить об'єктивність, прозорість та партнерство у взаємодії вчителя і учня. Як уже повідмолялося — Меденицька школа має високий рейтинг серед загальноосвітніх навчальних закладів України за підсумками цьогорічного ЗНО.
У роботі конференції взяли участь народний депутат України Богдан Матківський, голова районної ради Михайло Сікора, депутат обласної ради Михайло Задорожний.

Сьогодні педагоги району обговорювали плани і перспективи на новий навчальний рік

Сьогодні педагоги району обговорювали плани і перспективи на новий навчальний рік

Немає коментарів:

Дописати коментар