неділю, 8 листопада 2015 р.

Радіодиктант національної єдності відбудеться 9 листопада

9 листопада 2015 року, у День української писемності та мови, на “Українському радіо” традиційно відбудеться радіодиктант національної єдності.

Акцію започатковано 2000 року. “Відтоді щороку всі охочі – в Україні та за її межами – можуть взяти участь у написанні радіодиктанту та не тільки з’ясувати, чи добре знають українську мову, а й продемонструвати єдність з усіма, хто любить і шанує українське слово”, – повідомляє Держкомтелерадіо.
У диктанті, зазначають його організатори, може взяти участь кожен охочий. Для цього треба увімкнути об 11.00 перший канал “Українського радіо” або телеканал «UA.Перший». Диктант міститиме 160-170 слів. Для перевірки слід надіслати його протягом двох днів на адресу “Українського радіо”: 01001, Київ-1, вул. Хрещатик 26.
Для переможців, які напишуть диктант без жодної помилки, підготовлено спеціальні призи – книги з авторськими автографами. Київський національний університет імені Т.Г. Шевченка подарує декому із переможців «Кобзар» Т. Шевченка. Цю книгу університетське видавництво видає щороку із новим художнім оформленням.


Джерело: <a href="http://litakcent.com/2015/11/02/radiodyktant-nacionalnoji-jednosti-vidbudetsja-9-lystopada/">ЛітАкцент</a>

Немає коментарів:

Дописати коментар