понеділок, 4 січня 2016 р.

ВІДБУЛАСЯ КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ДРОГОБИЦЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

     30 грудня 2015 року в залі методичного кабінету відбулося засідання колегії відділу освіти Дрогобицької районної державної адміністрації. В.о. керівника відділу освіти Іван Стецко підвів підсумки роботи освітян за 2015 рік. Особливу увагу він приділив питанням бюджету освіти, роботі навчальних закладів в зимовий період.
Члени колегії та керівники навчальних закладів району почули інформацію про підсумки атестації Модрицького навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів, з якою виступили методист Дарія Грицик, завідувач методичного кабінету Володимир Штокайло. З особливою цікавістю сприйняли присутні виступ сільського голови Модрич Мирона Флюнта про співпрацю з навчальним комплексом, який став соціокультурним центром села. Колядками вітали присутніх представники педагогічного колективу Модрицького НВК.
Перед учасниками засідання колегії виступили депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки Ольга Грицик, депутат районної ради, директор Довжанської СЗШ І-ІІІ ступенів Дарія Павець. Вони привітали присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим, зупинилися на особливостях функціонування галузі освіти району у 2016 році в умовах змін у законодавстві України.

Немає коментарів:

Дописати коментар