вівторок, 16 лютого 2016 р.

Відбувся заключний гала-концерт «Різдвяні канікули»

       Протягом січня-лютого в навчальних закладах району відбувались кущові конкурси колядок, переможці яких взяли участь в заключному гала-концерті «Різдвяні канікули», який пройшов у переповненому сесійному залі районної ради.

.


      
З словами вітання до учасників звернулися голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор, заступник голови районної ради Володимир Стецівка, депутат Львівської обласної ради Ольга Грицик, в.о. керівника відділу освіти Іван Стецко. Вони привітали юних талантів з перемогою у відбіркових турах, побажали в майбутньому досягнути ще більших успіхів та подякували за подаровані приємні відчуття різдвяного свята. Всі учасники отримали грамоти відділу освіти та грошові премії від депутата обласної ради Ольги Грицик.
Розпочали дійство учні Дорожівської СЗШ І-ІІ ст. літературно-музичною композицією «Повіримо в диво». Із захопленням глядачі слухали виступи Анни-Марії Іваночко села Довге, хорового колективу Сторонянської СЗШ І-ІІ ст., Степана Київа з Опаки, вокального ансамблю Старокропивницького НВК І-ІІ ст. Сподобався присутнім вертеп у виконанні Михайлевицької СЗШ І-ІІ ст. та виступи дуету у складі Оксани Кінки та Юлії Прутян Добрівлянського НВК І-ІІІ ст., Ольги Коваль з Рихтич та хорового колективу Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст., Марти Кахній з Нагуєвич та вокального ансамблю Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст., Марії Мартинів з Опарів та квінтету Меденицької СЗШ І-ІІІ ст. колективу Модрицького НВК І-ІІІ ст., та Лішнянського НВК разом з вихованцями будинку дитячої та юнацької творчості. А на завершення цього прекрасного дійства всі учасники разом заколядували «Нова радість стала».

Немає коментарів:

Дописати коментар