пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Завершив свою роботу пришкільний мовний табір у Підбужі

У червні 2016 р. при Підбузькому навчально-виховному комплексі І-ІІІ ст. діяв літній мовний табір «Sunflower» («Соняшник»). Тут відпочивали до 60 дітей різного віку, з якими працювали вчителі іноземних мов. Учні з радістю влилися в роботу табору - обирали назви загонів, складали девізи, малювали емблеми, розучували пісні.
Кожен день розпочинався із мовної та фізичної розминок. Більшість часу займала комунікативна діяльність – лексичні ігри, спілкування, тематичні заходи, презентації. Цікавими для дітей були екскурсії на завод мінеральних вод, на базу відпочинку «Карпати», де учні дізналися про промисловість та життя рідного селища.
Весело проходив відпочинок на природі, ігровому майданчику, стадіоні. Старші учні вчили молодших грати футбол та волейбол. Діти разом з учителями розучували англійські табірні пісні, проводили дидактичні ігри, конкурси, переглянули відеофільми та презентації різного рівня складності про Лондон, Великобританію, королівську сім’ю, британські традиції й освітню систему. Після перегляду провели вікторину, де чудові знання показали учні загонів «Smile», «Stars», «Olimpians» та «Rainbow».
Завершенням роботи табору став концерт. На ньому учні презентували професії, декламували вірші, співали пісні та інсценізували казки «Ріпка» та «Теремок» англійською мовою.
Пришкільний мовний табір у Підбужі – це унікальна можливість поєднати приємне і корисне: добре відпочити і розвинути комунікативні навички з англійської мови.






Немає коментарів:

Дописати коментар