вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Представники учнівського парламенту взяли участь в Хресній дорозі

1 жовтня представники учнівського парламенту разом зі своїми координаторами, методистом відділу освіти Іриною Зубрицькою та методистом Будинку дитячої та юнацької творчості Світланою Кушнір,узяли участь у Архиєрейській урочистій Службі Божій, яку відслужив Владика Григорій з кількома священиками, та Хресній дорозі, на гору Героїв Небесної Сотні, що в Довгому Гірському.
Представники учнівського самоврядування поділилися своїми враженнями.
«Я цю вершину долаю вперше, - ділиться своїми враженнями голова комісії з питань захисту прав дітей і допомоги у проблемних ситуаціях Олеся Унятицька, учениця Лішнянського НВК І-ІІІ ступенів. - Хоч трішки втомилася, та почуваюся щасливою від того, що мала нагоду взяти участь у такій урочистій Службі Божій та Хресній Дорозі, із вершини гори помилуватися карпатськими краєвидами».
Учень Уличненської СЗШ І-ІІІ ступенів, голова комісії з питань партнерства також висловив свої думки: «Я брав участь у багатьох хресних дорогах, та на такій масштабній ще не був. Це одна з найурочистіших. Я щасливий і духовно збагачений. Також вважаю, що за допомогою таких мандрівок можна вивчати й пізнавати місцевість рідного краю».
Також своїми враженнями поділилася Ірина Герій, заступник голови учнівського самоврядування, учениця Модрицького НВК І-ІІІ ступенів: «Хочу доповнити своїх колег. У Довжанській школі є неабиякі таланти. Вокально-хореографічна композиція «Скорботний вік» мені дуже сподобалася. Клопітка, щоденна праця вчителів допомагає розвивати здібності й таланти учнів. Такий захід – це спільна праця школи, церкви й сільської громади. Тож хочу побажати їм успіхів у всіх духовних і творчих справах в ім’я України».


Немає коментарів:

Дописати коментар