пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

КЕРІВНИКИ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОБГОВОРИЛИ ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАВДАННЯ

24 листопада відбулася нарада керівників навчальних закладів району. У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад, керівник апарату райдержадміністрації Руслан Щерба, депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки Ольга Грицик. Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад повідомив присутніх про призначення Івана Стецка на посаду начальника відділу освіти райдержадміністрації (до цього часу виконував обов'язки керівника). Віталій Скоропад також інформував про особливості фінансування галузі освіти в наступному році та пов'язану з цим необхідність змін в чисельності обслуговуючого персоналу. Руслан Щерба висловив намір провести зустрічі з кожним керівником та обговорити проблемні питання.
Начальник відділу освіти Іван Стецко зупинився на особливостях фінансування галузі освіти Дрогобицького району у 2017 році. Він виокремив необхідність подальшого вирішення проблем енергозбереження в навчальних закладах району
Про підсумки атестації Верхньогаївського та Летнянського НВК, формування шкільної мережі на наступний 2017-2018 навчальний рік розповіла методист Дарія Грицик. Іван Стецко подякував керівникам цих закладів за належний рівень керівництва навчально-виховним процесом.
Про організацію харчування дітей дошкільного віку у ДНЗ та НВК доповіла методист Оксана Климишин.
Завідувач методичного кабінету Володимир Штокайло підбив підсумки участі школярів району у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах «Кенгуру», «Колосок», «Левеня», «Бобер» та інших.


Немає коментарів:

Дописати коментар