вівторок, 29 листопада 2016 р.

Відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

          29.11.2016 р. відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної  роботи загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району.
Начальник відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації  Іван Стецко зупинився на питаннях функціонування галузі освіти району у 2017 році, посилення контролю за станом навчально-виховного процесу, необхідності активізації сокільського руху. Він запропонував провести у грудні ІІІ районний фестиваль духовно-патріотичної пісні «Струни душі» та сокільську конференцію.
Завідувач методичним кабінетом Володимир Штокайло висвітлив особливості І та ІІ турів Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2017», вимоги в сучасній освіті до планування роботи заступника директора школи, його організаційних та методичних документів. Методист Дарія Грицик зупинилася на підготовці навчальних закладів до атестації. Питанням курсової підготовки був присвячений виступ методиста Світлани Павлюх, а атестації педагогічних кадрів у 2016-2017 н.р. – методиста Марії Драб. Про особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році розповіла методист Любов Маркович. Методист Володимир Новаковський зупинився на вимогах до підготовки школярів до ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.




Немає коментарів:

Дописати коментар