середу, 28 грудня 2016 р.

Завершився ІІ (районний) етап всеукраїнських учнівських олімпіад

Завершився ІІ (районний) етап всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Його результати ІІ етапу свідчать про належний рівень знань учасників змагань. Більшість з них успішно виконали завдання, продемонстрували вміння творчо застосовувати теоретичні знання на практиці, обґрунтовувати отримані результати, робити узагальнення та висновки, відстоювати власну думку. У ІІ етапі олімпіад взяли участь 1289 учнів з усіх загальноосвітніх навчальних закладів району.
367 учасники олімпіад стали переможцями. Найбільша кількість переможців за результатами всіх олімпіад серед СЗШ та НВК І-ІІІ ступенів у Меденицькій СЗШ(32 преможці), Попелівсьму НВК(24), Н.Гаївській СЗШ(21), Н.Кропивницькому НВК, Підбузькому НВК, Опаківському НВК (18), Вороблевицькій СЗШ, Доброгостівській СЗШ, Рихтицькій СЗШ (15). Покращилася робота з обдарованим школярами у Добрівлянському, Модрицькому, Опаківському НВК.
Серед СЗШ та НВК І-ІІ ступенів найбільша кількість переможців у Ясенице-Сільнянському НВК (9 призерів), Дережицькій СЗШ, Опорівському НВК (8), Бистрицькій СЗШ, Ролівській СЗШ (7), В.Гаївському НВК (6), Броницькій СЗШ, Волощанському НВК, Грушівській СЗШ, Д.Лужецькій, Михайлевицькій СЗШ (5).
В організації та проведенні ІІ етапу олімпіад з навчальних предметів активну участь взяли працівники Дрогобицького державного університету імені Івана Франка.
Школярі, які зайняли І місця у ІІ етапі олімпіад, будуть відстоювати честь району у ІІІ (обласному) етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Немає коментарів:

Дописати коментар