пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Тиждень математики в Грушівській СЗШ І-ІІ ст.

У Грушівській СЗШ І-ІІ ст. проходив тиждень математики. Завданням тижня було навчити дітей бачити красу математики, розвивати інтерес до неї та творчість, логічне мислення, самостійність.
Учителі Гамків Н. І. та Іванішів М. Ф. разом з учнями підготували та провели багато цікавих та змістовних заходів, конкурсів на яких учні 5-9 класів показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності. Тиждень розпочався урочистою лінійкою, на якій учні познайомились з планом заходів тижня. Протягом тижня на уроках математики проводились інформаційні хвилинки про цікаві факти з життя видатних вчених математиків. Учні мали можливість перевірити свої теоретичні знання з даних предметів, розв’язавши ряд ребусів та кросвордів. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів та були проведені такі заходи: 
· усний журнал «Доданок»;
· математичні ігри «Математика у сірниковій коробці»;
· випуск математичних газет «Життя видатних математиків»;
· усний журнал «Чи знаєте ви, що…?»;
· математична сміхопанорама «Усміхнись»;
· подорож до країни чисел;
· математичний «Брейн-ринг»;
· конкурс прислів’ї та приказок з числами;
Завершенням тижня був математичний вечір «Хай славиться і святиться всіх наук цариця»
Під час тижня учні розширили свій математичний кругозір, дізналися багато цікавого, нового і корисного з математики та отримали багато позитивних емоцій.



.

Немає коментарів:

Дописати коментар