пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Нарада керівників закладів освіти Дрогобицького району

У четвер, 26 жовтня, відбулася нарада керівників закладів освіти Дрогобицького району, в якій взяв участь голова Дрогобицької районної державної адміністрації Володимир Шутко. У своєму вступному слові він наголосив на важливості рішення Ради регіонального розвитку щодо подальшої децентралізації.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Стецко зупинився на роз’ясненні нагальних змін в освіті у зв’язку з вступом в дію нового Закону України «Про освіту» з 28 вересня 2017 року.
Методист Володимир Новаковський висвітлив основні вимоги сьогодення до кадрової роботи в закладах освіти. Зокрема, він зупинився на прийнятті та звільненні педагогічних працівників, що відповідно до Закону України «Про освіту» будуть здійснювати керівники закладів освіти. З новими підходами до організації курсової перепідготовки познайомила учасників наради методист Світлана Павлюх.
Особливо жваво пройшло обговорення опалювального сезону у закладах освіти за участю головb Дрогобицької районної організації освітянської профспілки Ольга Грицик, в.о. начальника господарської групи відділу освіти Оксани Данилів. Відповідальність за використання енергоносіїв несуть керівники закладів освіти. Оксана Данилів звернула увагу на впровадження програми енергоменеджменту, яка передбачає їх ефективне використання.
Завідувач методичним кабінетом Володимир Штокайло інформував присутній про участь школярів району у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах у 2016-2017 навчальному році.
У роботі наради взяли участь спеціаліст відділу освіти Ярослав Куцик, який повідомив присутніх про вимоги щодо забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти. Відділом освіти було придбано для закладів освіти вогнегасники.
Методист Марія Галушка довела вимоги з атестації педагогічних працівників у 2017-2018 навчальному році.


Немає коментарів:

Дописати коментар