четвер, 28 грудня 2017 р.

Відбулася колегія відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації

У залі методичного кабінету 28 грудня 2017 року відбулася колегія відділу освіти Дрогобицької районної державної адміністрації, в якій брали участь голова Дрогобицької районної ради Михайло Сікора, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад. Вони привітали освітян з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим.
Начальник відділу освіти Іван Стецко та голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки, депутат Львівської обласної ради, Ольга Грицик доповіли про виконання положень колективного угоди між відділом освіти та районною організацією профспілки працівників освіти і науки за 2017 рік. Колегія прийняла рішення: затвердити звіти з виконання угоди і вважати спільну роботу з її виконання задовільною.
Було проаналізовано результати участі школярів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2017-2018 навчальному році. 456 учасники олімпіад стали переможцями. Найбільша кількість переможців за результатами всіх олімпіад серед учнів СЗШ та НВК І-ІІІ ступенів у Меденицькій СЗШ(29 преможців), Попелівському НВК(25), Н.Гаївський НВК(21), Вороблевицькій СЗШ, Доброгостівській СЗШ(15), Модрицький, Опаківський, Підбузький НВК(14). Покращилася робота з обдарованим школярами у Добрівлянському НВК(13), Уличнянській СЗШ(12), Довжанському НВК(11). Серед СЗШ та НВК І-ІІ ступенів найбільша кількість переможців у Ясенице-Сільнянському НВК(10 переможців), Сторонянський НВК(8), Болехівська СЗШ, Броницька СЗШ, Літинський НВК(5), Бистрицькій, В.Гаївській, Михайлевицькій СЗШ (4).
Про виконання рішення колегії від травня 2016 року щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді в освітніх закладах району доповів провідний спеціаліст відділу освіти Тарас Шуст. 
Методист Дарія Грицик надала інформацію про результати моніторингу освітньої діяльності Залокотського НВК І-ІІ ступенів.




Немає коментарів:

Дописати коментар