пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Відкрита виховна година в Новокропивницькому НВК

30 листопада 2017 року в 8 класі пройшла відкрита виховна година на тему "Життя - це щастя, щастя – це життя", яку провела класний керівник Надія Василишин.
- Напевне, немає людини, яка б не хотіла бути щасливою. А в чому ж полягає щастя, і що необхідно для того, щоб відчути себе щасливим? На цьому занятті ми спробували поміркувати над цими запитаннями...
Метою виховної години було навчити учнів визначати життєві та власні духовні цінності, сприяти формуванню розуміння поняття цінності й неповторності людського життя, усвідомлення щастя як невід’ємної складової життя, сприяти формуванню в учнів ціннісного ставлення до себе як особистості.
Всі зрозуміли , що саме ми є ковалями свого щастя. Процес пошуку є практично вічним, нескінченним. І від нас залежить наше майбутнє .
Учні виконували творчу роботу у групах «Склади прислів’я » та «Закінчи думку», порівнювали складові «щастя» і «життя», брали участь у грі «Аукціон» , декламували вірш «Ти знаєш, що ти людина» та презентували «Духовний заповіт».
На закінчення Надія Романівна побажала учням досягти справжнього людського щастя.
Хай кожному з вас воно усміхнеться. Будьте щасливі і робіть щасливими інших!





Немає коментарів:

Дописати коментар