пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Нарада керівників закладів освіти Дрогобицького району

У четвер, 30 листопада, відбулася нарада керівників закладів освіти Дрогобицького району, в якій взяв участь заступник голови Дрогобицької районної державної адміністрації Іван Мізерник. Він зробив підсумок наради. наголосивши на необхідності детального вивчення нового Закону України «Про освіту» у педагогічних колективах. 
Начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Стецко зупинився на роз’ясненні нагальних змін в освіті у зв’язку з імплементацією нового Закону України «Про освіту», необхідності підготовки до запуску з 1 вересня 2018 року Нової української школи, особливостей майбутнього запровадження нової формули розрахунку освітньої субвенції.
На питанні реалізації законодавства України щодо обов’язкової повної загальної середньої освіти, реалізації його у школах Грушівського і Рихтицького освітніх округів зупинилася головний спеціаліст відділу освіти Людмила Коник-Осадча.
Михайло Городиський, головний інспектор Дрогобицького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, розповів про дотримання вимог пожежної безпеки в закладах освіти. Він підсумував проведення планової перевірки дотримання пожежної безпеки в школах району. Головний спеціаліст Ярослав Куцик наголосив на необхідність виконання всіх приписів Дрогобицького РВ ГУ ДСНС. 
Ольга Грицик, депутат Львівської обласної ради депутатів, голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки, звернула увагу на те, що до 1 грудня всі школи мають виконати вимоги Закону України «Про освіти», листа Міністерства освіти і науки України «Щодо окремих питань Закону України «Про освіту», листа департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації від 08.11.17 № 03-08/3950 щодо вимог п.3 статті 30 нового Закону «Про освіту» та оприлюднити фінансову звітність. Вона відзначила, що централізованою бухгалтерією під керівництвом Оксани Вовканич проведена щодо цього велика робота і в зв’язку з тим, що в окремих закладах освіти немає офіційних сайтів, фінансова звітність буде розміщена на сайті http:osvityany.info.
Про проект мережі закладів освіти Дрогобицького району на 2018-2019 доповіла методист Дарія Грицик. 
Питання ЗНО-2018 висвітлила методист Любов Маркович.

Немає коментарів:

Дописати коментар