понеділок, 18 грудня 2017 р.

Благодійна акція «Миколай про вас не забуде»

На виконання плану роботи лідерів Дрогобицького районного учнівського самоврядування було проведено благодійну акцію «Миколай про вас не забуде», у рамках якої майстер-клас з виготовлення екосумок, благодійні ярмарки, які відбулися в Опаківському, Урізькому, Нижньогаївському, Модрицькому, Летнянському, Верхньодорожівському, Добрівлянському, Новокропивницькому НВК та Болехівській, Сторонянській, Рибницькій, Рихтицькій, Дережицькій СЗШ, на кошти від яких закуплено солодощі, фрукти, канцелярські товари, іграшки.
Педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Янінович та Мирон Пастернак разом зі своїми вихованцями провели районне свято Миколая в Бориславському реабілітаційному центрі «Гармонія» для дітей-інвалідів. У заході взяли участь вихованці гуртків «Акторська майстернісь», «Народознавчий», «Вокальний спів», «Ляльковий театр», «Лідерство – запорука успіху» на базі Лішнянського НВК І-ІІІ ст.
Діти в реабілітаційному центрі «Гармонія» дуже дружні. Ті, які пересуваються самостійно, допомагали дітям в інвалідних візках підніматися сходами до актової зали. Після концертної програми вони подарували юним артистам іграшки з тканини, виготовлені власноруч, та подяку від свого закладу. Дітям дуже сподобався захід, а особливо раділи, коли Миколай дарував кожному з них подарунок. Вони запрошували приїхати до них ще раз.




Немає коментарів:

Дописати коментар