вівторок, 23 січня 2018 р.

Про підручники для 5 класу

Шановні колеги!
Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.01.2018 № 22 надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» підручникам для 5 класу закладів загальної середньої освіти.
На сьогоднішній день оновлені підручники для 5 класу за новими навчальними програмами (наказ Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 № 804), які зараз будуть друкуватися за кошти державного замовлення, розміщені на сайтах видавництв «Видавничий дім «Освіта», «СИЦИЯ», «Світоч».
Просимо довести до відома керівників закладів загальної середньої освіти для ознайомлення вчителів з підручниками.
Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.01.2018 № 22 надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» підручникам для 5 класу закладів загальної середньої освіти. На сьогоднішній день оновлені підручники для 5 класу за новими навчальними програмами (наказ Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 № 804), які зараз будуть друкуватися за кошти державного замовлення, розміщені на сайтах видавництв «Видавничий дім «Освіта», «СИЦИЯ», «Світоч». Ознайомитися з версіями підручників можна за посиланнями: Видавничий дім «Освіта» українська мова (авт. Глазова О. П.) українська література (авт. Коваленко Л. Т.) французька мова (1-й рік навчання) (авт. Чумак Н. П., Кривошеєва Т. В.) математика (авт. Тарасенкова Н. А., Богатирьова І. М., Бочко О. П., Коломієць О. М., Сердюк З. О.) російська мова (5-й рік вивчення) для закладів загальної середньої освіти з навчанням російською мовою (авт. Бикова К. І., Давидюк Л. В., Рачко О. Ф., Снітко О. С.) Видавництво «Світоч» російська мова (5-й рік вивчення) для закладів загальної середньої освіти з навчанням українською мовою (авт. Давидюк Л. В.) природознавство (авт. Ярошенко О. Г., Бойко В. М.) ТОВ «Сиция» «Інтегрований курс «Література» (російська та зарубіжна) (авт. Ісаєва О. О., Клименко Ж. В.) Просимо довести до відома керівників закладів загальної середньої освіти для ознайомлення вчителів з підручниками.

Немає коментарів:

Дописати коментар