середу, 3 січня 2018 р.

Завершився І семестр 2017-2018 навчального року.

29 грудня у Попелівському НВК відбулася підсумкова шкільна лінійка, де вперше було підведено підсумки навчально-виховної роботи школи за I півріччя 2017-2018 н. р. у такому форматі. Призерів районних предметних олімпіад, спортсменів школи, творчих та активних учнів нагородили грамотами, пам’ятними книгами, цінними подарунками та солодощами. 
Заступник директора з навчально-виховної роботи Паращак Мирослава Василівна повідомила, що наша школа має 24 призерів районних предметних олімпіад. У загальному підсумку району наша школа здобула гарне командне місце. Це добрий результат для нас. 
А заступник директора з виховної роботи Тупичак Віра Любомирівна зазначила, що у школі було проведено близько сорока виховних заходів на різну тематику, що свідчить про належне виховання наших школярів. Віра Любомирівна наголосила, що наші учні цього року неодноразово перемагали у районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах.
Для нагородження грамотами і подарунками за перемогу в обласних конкурсах завітали гості з Дрогобицької РДА. Головний спеціаліст у справах молоді та спорту Дрогобицької РДА Олег Войтечко за обласний спортивний конкурс «Я і мій друзяка спорт» нагородив учнів Кулинича Романа, Зубрицького Романа, Баумкетнер Соломію, Файчак Христину та керівника Тупичак Віру, а завідувач сектором з питань цивільного захисту Дрогобицької РДА Андрій Ванівський за обласний екологічний конкурс «Життя без сміття», проект «Я обираю екосумку» - Сопотницьку Анастасію та керівника Тупичак Віру. Надзвичайно приємно отримувати винагороди за свою працю!!!
Гарним настроєм, радістю, відчуттям чарівної новорічної казки – ось з якими емоціями учні та вчителі Попелівського НВК зустріли новий 2018 рік.
Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє.
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!







Немає коментарів:

Дописати коментар