пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру - 2018"

Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру – 2018»

15 березня пройшов Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру – 2018». Доброю традицією стало проведення цього конкурсу і в Новокропивницькому НВК І-ІІІ ступенів.
33 учні 2-11 класів з «Кенгуру» зазирнули до світу математики. Учаться міркувати першачки та розвивають безліч вмінь випускники.
Координатор конкурсу уже восьмий рік поспіль є учитель першої категорії Надія Василишин.
Щорічно учні нашої школи приймають участь у цьому конкурсі. Ми пишаємось переможцями минулих років та щиро вітаємо юних знавців математики з результативним виступом у конкурсі цього року та віримо у перемогу.
Отож , з нетерпінням чекаємо на результати конкурсу «КЕНГУРУ», які буде підбито наприкінці травня. Роботи учнів з відповідями були відправлені координатором конкурсу Надією Василишин до Львова за адресою оргкомітету математичного конкурсу.
Гра цікава як призерам Всеукраїнських олімпіад із різних предметів, так і тим, хто лише починає засвоювати ази цієї чудової науки – математики. Особливість конкурсу полягає у тому, що ані переможців, ані переможених немає. Кожна дитина знає, що це насамперед особиста перемога.
І не забувайте , що « Кенгуру» скликає друзів!
Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру – 2018»
Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру – 2018»

Немає коментарів:

Дописати коментар