четвер, 5 квітня 2018 р.

Школярі району - призери обласного творчого конкурсу

Школярі району - призери обласного творчого конкурсу

В рамках проведення презентаційно-профорієнтаційного проекту «15 подихів весни на Погулянці», з метою розвитку творчих здібностей, виховання ініціативи, естетичного смаку в учнівської молоді на базі відділу технічної творчості ЦТДЮГ відбулися ХІ командні змагання і заочний конкурс з орігамі та комп’ютерної графіки на першість Львівської області під назвою «Топіарій. Пори року».
У змаганнях взяла участь команда від Дрогобицького районного Будинку дитячої та юнацької творчості.
Під час проведення змагань кожен учасник виконав такі завдання: 
командне виготовлення обов’язкових кусудам на основі базової моделі «Електра»; 
командне виготовлення об'ємної художньої композиції з елементами орігамі та паперопластики на задану тему: «Топіарій. Пори року». 
Оцінювання проводило журі згідно розробленої нової системи балів.
Учасники змагалися у двох вікових категоріях: з 9 до 11років, та з 12 до 14 років.
В рамках проведення змагань відбувся конкурсний перегляд членами журі домашніх учнівських робіт заочного конкурсу орігамі та комп’ютерної графіки тієї ж тематики.
До участі в заочному конкурсі допускалися просторові роботи, колективні та індивідуальні. Оцінювання проводило журі згідно з розробленою системою балів.
За підсумками протоколів змагань та на підставі аналізу проведення конкурсу, переможцями змагань з орігамі у командній першості:
У молодшій віковій категорії:
І місце – учнів Дрогобицького РБДЮТ на базі Модрицького НВК І-ІІІ ст. Белз Ангеліну та Долинську Василину (керівник гуртка Клонцак Л.М.);
За підсумками заочного конкурсу журі визнали переможцями:
У молодшій віковій категорії:
ІІ місце – Гузар Соломію, ученицю гуртка «Паперопластика» Дрогобицького районного будинку дитячої та юнацької творчості на базі Лішнянського НВК І-ІІІ ст. за композицію «Зима» (керівник – керівник гуртка, директор БДЮТ Болоховецька В.Я.);
У середній віковій категорії:
І місце – Белз Ангеліну, Долинську Василину, учнів гуртка «Паперопластика» Дрогобицького районного будинку дитячої та юнацької творчості на базі Модрицького НВК І-ІІІ ст. за композицію «Літо квітами сміється» (керівник – керівник гуртка Клонцак Л.М.);
Слід відзначити високий рівень представлених на конкурс робіт.
Кращі роботи учасників змагань та заочного конкурсу були визначені для участі в обласній виставці «Пори року» у ЦТДЮГ з 7 березня по 13 квітня 2018р.

Школярі району - призери обласного творчого конкурсу

Немає коментарів:

Дописати коментар