пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Відбулася нарада керівників закладів освіти

26 квітня відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Дрогобицького району, в якій взяла участь голова районної організації профспілки працівників освіти і науки, депутат обласної ради Ольга Грицик.
Начальник відділу освіти Іван Стецко зупинився на основних завданнях переходу до Нової української школи, оптимізації мережі закладів освіти району, проаналізував використання енергоносіїв, зокрема дров, за час опалювального сезону 2017 – 2018 н.р. Він підкреслив необхідність дотримання Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах.
Головний спеціаліст відділу освіти Любов Маркович доповіла про підсумки зрізів навчальних досягнень учнів з іноземної мови у 9-х класах шкіл району. Вона зупинилася на нових підходах до викладання цього предмету у 2018-2019 році. Належна увага була приділена особливостям методики викладання іноземної мови в початкових класах Нової української школи. 
Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки, депутат обласної ради Ольга Грицик наголосила на необхідності подальшого розвику освітньої галузі Дрогобиччини, відповідальності кожного педагога за стан справ у закладі освіти. У випадках реорганізації навчальних закладів слід дотримуватись чинного законодавства про працю.
Про стан споживання енергоресурсів розповіла Оксана Данилів, в.о. начальника господарської групи відділу освіти. 
Працівниками відділу освіти та методичного кабінету Були розглянуті питання роботи закладів щодо попередження дитячого травматизму упродовж 2017 року, про навчальні плани закладів освіти на 2018-2019 н.р., про замовлення підручників для 5 та 10 класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар