четвер, 5 квітня 2018 р.

Хресна дорога в Новокропивницькому НВК

Хресна дорога в Новокропивницькому НВК І - ІІІст.Триває піст – час покаяння , очищення і навернення . Це нагода, коли ми можемо розважати над Страстями Господніми, йти разом з Ісусом Хресною дорогою.Хресна дорога належить до тих доріг, які найсильніше зворушують людські серця, бо на цій дорозі ми відчуваємо Божого Сиина і багатостраждальні материнські муки.

Більше 10 років у Новокропивницькому НВК І-ІІІ ст. діє УМХА, керівник- вчитель християнської етики Губич Н.О. Учнівська молодь співпрацює з церковною громадою села, парохом о.Ярославом.Учні та вчителі школи приймають активну участь у прощах до с.Биличі, с.Грушів, с.Страдч та Унева.Кожного Великоднього посту проходять дитячі Хресні дороги.Як завершення цієї молитовної праці стала Хресна дорога, яку підготували вчителі християнської етики Губич Н.О., Хомин О.І. та Карпінська О.В. Участь у ній взяли всі учні школи , вчителі, отець Ярослав, голова сільської ради, директор будинку «Просвіти» Мілько Г.І., батьки. Все дійство супроводжував учительський ансамбль «Горицвіт» чудовим виконанням християнських пісень.
На цій Хресній дорозі ми ще раз духовно об’єдналися, відчули Христові страждання, задумалися над тим болем, який витерпів Христос за нас.
Нелегким є шлях до Бога,
Ісус показав нам: то – Хресна Дорога.

Хресна дорога в Новокропивницькому НВК І - ІІІст.

Хресна дорога в Новокропивницькому НВК І - ІІІст.


Немає коментарів:

Дописати коментар