четвер, 5 квітня 2018 р.

Тиждень довкілля в Новошичах

Тиждень довкілля у Новошичах

«Бережіть природу!» - під таким девізом проходив минулий тиждень у Новошицькій школі. Протягом тижня відбулися природоохоронні заходи. З метою дбайливого ставлення до водних ресурсів та раціонального використання води було переглянуто відеоролик «Річки України», проведено екскурсію до річки Бистриця на Новошицьку ГЕС, під керівництвом вчителя Оксани Ковалів. Під час екскурсії учні підгодовували птахів, зокрема білого лебедя, який сміливо підходив до дітей. Проводились рольові ігри, дискусії щодо правил поведінки у природі, дбайливого ставлення до неї. Вчитель Надія Яворська провела з дітьми вікторину та конкурс малюнків на тему «Бережіть природу».
Вчителі та учні взяли участь у прибиранні та благоустрої шкільної території. Було побілено дерева, облаштовано квіткові клумби. Учні 1 класу взяли участь у шкільній акції «Посади і вирости своє деревце». Вони разом зі своїми бабусями посадили фруктові дерева і кущі.
На завершення тижня, 31 березня у селі проводилася весняна толока за участю працівників сільської ради, школи, культури, медицини, організована сільським головою Андрієм Ікало.
Тиждень довкілля у Новошичах

Тиждень довкілля у Новошичах

Тиждень довкілля у Новошичах

Немає коментарів:

Дописати коментар