четвер, 31 травня 2018 р.

Змагалися юні легкоатлети Дрогобицького району

20 команд взяли участь у фінальних змаганнях з легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат ЗНЗ І-ІІ та ЗНЗ І-ІІІ ступенів, які відбулися на базі ДЮСШ в м. Дрогобичі.
Серед юнаків першість вибороли легкоатлети Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст.( учитель Микола Котормус ) та Сторонянської СЗШ І-ІІ ст.(учитель Ірина Федишин), а другими та третіми відповідно стали учні Грушівської СЗШ І-ІІІ ст.( учитель Богдан Летнянчин), Михайлевицької СЗШ І-ІІ ст. та Підбузького НВК І-ІІІ ст.( учитель Іван Лаганяк ), Волощанського НВК І-ІІ ст. (учитель Богдан Качмар). Беззаперечними лідерами фінальних змагань серед дівчат були команди легкоатлетів Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст.( учитель Микола Котормус ) та Залокотської СЗШ І-ІІ ст., які і виграли першість. Другі місця посіли дівчата Верхньодорожівської СЗШ І-ІІІ ст. ( учитель Ігор Камінський) та Літинського НВК І-ІІ ст. (учитель Роман Жук), а на третьому місці учениці Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст.( учитель Юрій Кобільник ) та Снятинського НВК І-ІІ ст.
В особистому заліку чемпіонами району стали : серед дівчат Кріль Тетяна з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. та Юречко Тетяна з Залокотської СЗШ І-ІІ ст., а серед юнаків Свищ Богдан з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. та Піляк Андрій з Сторонянської СЗШ І-ІІ ст.

Немає коментарів:

Дописати коментар