вівторок, 15 травня 2018 р.

Свято "Букварикові іменини"

Свято «Букварикові іменини»

У Новошицькій СЗШ І ст. відбулося урочисте прощання з Букварем. Першокласники попрощалися із першою у їх шкільному житті книгою. Свято минуло в атмосфері казкової подорожі у Місто Алфавіт. Там проживають Букварик із сестричками Абеткою і Азбукою.
У них трапився прикрий випадок – розгубилися всі букви, які порозносив вітер із корзини. Учні вирушили шукати букви і по дорозі зустрілися з Капосницею та милою Бабусею Ягусею, які нічого не вміли і не знали. Школярі запропонували їм допомогу і попросили залишитись на святі. Мандрівка продовжувалась на семи лісових галявинах, де проживали казкові гноми. Вони підготували дітям цікаві завдання. Учні відгадували загадки, говорили скоромовки, читали вірші і співали пісні, грали в ігри та ставили смішні сценки. Виконавши завдання, школярі отримали необхідні букви і дізналися зашифровані ключові слова. Це Букварикові друзі-підручники, які будуть навчати дітей у наступному класі.
Вчителька 1 класу, Оксана Ковалів, на завершення свята подякувала учням за плідну працю, а батькам за таких талановитих і здібних дітей. Всім присутнім вона підготувала для перегляду презентацію «Прощавай Букварик наш – ми йдемо у 2 клас!», яка була створена на тих зафіксованих моментах, які відбулись в житті школяриків на протязі їх першого навчального року.
На згадку про свято, першачки отримали від вчительки медальки та свідоцтва «Я прочитав Буквар!».
Свято «Букварикові іменини»
Свято «Букварикові іменини»
Свято «Букварикові іменини»
Свято «Букварикові іменини»
Свято «Букварикові іменини»

Немає коментарів:

Дописати коментар