вівторок, 18 вересня 2018 р.

Учнівський парламент району обрав лідерів

11 вересня вересня в районному народному домі відбулася звітно-виборча конференція районного учнівського парламенту. Учасників заходу привітав начальник відділу освіти Іван Стецко. Він запропонував зібрати думки дітей та розробити методичні рекомендації щодо виховної роботи в районі, зазначив, що діти повинні бути ініціаторами виховних заходів, побажав, щоб у їхніх серцях народилися цікаві ідеї, нагородив грамотами голову районного парламенту, вихованку гуртка «Лідерство – запорука успіху» Будинку дитячої та юнацької творчості, Олесю Унятицьку, голову комісії з питань партнерства, культури й дозвілля Олега Ортинського та члена комісії з питань захисту прав дітей у проблемних ситуаціях Світлану Багрій, а також учнівські колективи Доброгостівської, Лішнянської, Нижньогаївської, Опаківської, Попелівської, Рихтицької, Уличненської, Верхньогаївської, Долішньолужецької, Медвежанської, Опарівської, Ролівської, Сторонянської шкіл.
Голова парламенту Олеся Унятицька виступила з доповіддю за звітний період. Соломія Богдан, Софія Габчак, Марія Петрусяк, Ігор Кравець, Олег Ортинський, Андріяна Добрянська прозвітували про роботу комісій районного учнівського парламенту в усній формі та у формі презентацій.
Діти, згуртувавшись у комісії, обрали головою Ксенію Костишин, ученицю Попелівського НВК І-ІІІ ст., застуниками – Володимира Паньківа, учня Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. та Уляну Кізан, ученицю Грушівської СЗШ І-ІІ ст., секретарем - Анну Критчак, ученицю Попелівського НВК І-ІІІ ст.
Тож побажаємо новообраним лідерам успіхів, сил та впевненості у будь-яких корисних починаннях, розвитку та удосконалення роботи учнівського самоврядування, здійснення всіх світлих мрій та сподівань.

Немає коментарів:

Дописати коментар