Учні
5-Б, 7-Б та 8 класів Попелівського НВК разом зі своїми класними керівниками
Марією Бориславською, Ольгою Довжинською, заступником директора з ВР Вірою Тупичак
та вчителем зарубіжної літератури Лесею Садовою побували на екскурсії у
с.Шегині Мостиського району на міні-пекарні “Еко Татко”.
Школярі взяли участь у майстер-класі та успішно пройшли навчання з випічки справжнього живого хліба з висівками, замішаного на сироватці, спеченого у глиняній печі на дровах.
Кожен учасник власноруч набирав борошно, замішував тісто, спостерігав за випіканням іменного буханця в глиняній печі. Діти дізналися про давні традиції хлібовипікання, навчились відчувати тісто та розуміти тонкощі випічки, а найголовніше – отримали радість та позитивну енергію від своєї праці.
Після успішної праці хлопці та дівчата поласували козацьким кулішем, печеною картоплею з салом, канапками українського ґазди з житнього хліба зі смальцем та цибулею, квашеними огірками та чаєм із запашних трав.
Учасники поїздки мали змогу побувати на кордоні України з Польщею та побачити, як працює наша прикордонна служба.
Також організатори майстер-класу підготували для дітей справжнє свято з танцями і караоке та гру в більярд.
Кожен учасник отримав іменний сертифікат та привіз додому самостійно спечений екологічний хліб, запах і смак якого запам’ятає назавжди.
Школярі взяли участь у майстер-класі та успішно пройшли навчання з випічки справжнього живого хліба з висівками, замішаного на сироватці, спеченого у глиняній печі на дровах.
Кожен учасник власноруч набирав борошно, замішував тісто, спостерігав за випіканням іменного буханця в глиняній печі. Діти дізналися про давні традиції хлібовипікання, навчились відчувати тісто та розуміти тонкощі випічки, а найголовніше – отримали радість та позитивну енергію від своєї праці.
Після успішної праці хлопці та дівчата поласували козацьким кулішем, печеною картоплею з салом, канапками українського ґазди з житнього хліба зі смальцем та цибулею, квашеними огірками та чаєм із запашних трав.
Учасники поїздки мали змогу побувати на кордоні України з Польщею та побачити, як працює наша прикордонна служба.
Також організатори майстер-класу підготували для дітей справжнє свято з танцями і караоке та гру в більярд.
Кожен учасник отримав іменний сертифікат та привіз додому самостійно спечений екологічний хліб, запах і смак якого запам’ятає назавжди.
Немає коментарів:
Дописати коментар