середа, 19 грудня 2018 р.

До свята Миколая дітям, які проживають у складних життєвих обставинах вручили подарунки


Свято Миколая - одне з найсвітліших свят усього християнського люду.  У цей день, кожен із нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке  диво, яке під силу лише святому Миколаєві, на здійснення заповітної мрії.
    Напередодні свята Миколая у районному народному домі відбулося вручення подарунків дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям, які проживають у складних життєвих обставинах та дітям загиблих учасників АТО/ООС.
З вітальними словами до присутніх звернулася керівник служби у справах дітей Ольга Солтис, яка побажав всім присутнім міцного здоров’я, веселих свят та миру.
 Перед малечею, дітками, підлітками, батьками та опікунами виступили вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Лішнянського НВК І-ІІІ ст., виконавши театральну постановку про Святого Миколая та інсценізацію казки «Коза дереза» ( керівники гуртків Оксана Янінович, Світлана Кушнір, Мирон Пастернак, Віра Болоховецька, Галина Білинська)
Дітки брали участь в різноманітних конкурсах та розповідали вірші, за що Святий Миколай вручив їм подарунки та солодощі.
Хай  у всіх очі світяться радістю та щастям, а великий  Чудотворець вселяє в наші душі надію й віру на краще майбутнє.










Немає коментарів:

Дописати коментар