понеділок, 10 грудня 2018 р.

Тренінг «Інноваційні технології в дошкільному закладі»

У ДНЗ "Півник" села Доброгостів відбувся тренінг під назвою «Інноваційні технології в дошкільному закладі». Активними учасниками тренінгу були вихователі і завідувачі закладів дошкільної освіти Галина Грицай (ЗДО "Сонечко" села Рихтичі) та Любов Козар (ЗДО "Півник" села Доброгостів). Очолила методичний місток між двома садочками методист Оксана Климишин. Мета тренінгу -поглиблення знань про інноваційні технології навчання й виховання, обмін досвідом з їх використання, обґрунтування доцільності впровадження інновацій в навчально-виховний процес, аналіз готовності вихователя до інноваційної діяльності, налаштування педагогів на постійний пошук креативного в навчально-виховному процесі.
Завдання тренінгу
- розширення, поглиблення знань педагогів щодо педагогічних інновацій, які можуть бути використані в практичній роботі з дошкільнятами; підвищення компетентності педагогів у спілкуванні, розвиток вербальних і невербальних способів спілкування, осмислення взаємодії з позиції партнерства; розвиток здатності до ігрової поведінки, актуалізація конструктивних засобів взаємодії.
Педагоги засвоїли теоретичний матеріал
з цієї теми завдяки добірці творчих вправ під керівництвом вихователя-методиста ЗДО "Півник" -  Ірини Стецик.
Також колеги ознайомилися і
взяли активну учась у практичній частині тренінгу, а саме :
-
презентації Любові Козар «Метод проектування у ЗДО»;
-
презентації Ірини Стецик  «Казкотерапія»;
-
презентації Катерини Дашко «Методика М. Монтесорі у тодлер-групі»;
- презентації Мар’яни Баб’як «Піскотерапія»;
- презентації Іванни Охнюк та Галини Гасендич «Використання спадщини В.О. Сухомлинськго у роботі з дітьми раннього віку»,
- презентації Галини Сигилин «Музикотерапія».
Гості та господарі тренінгу були дуже задоволені своєю плідною та творчою працею.
 





Немає коментарів:

Дописати коментар