пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

Відбулося засідання колегії відділу освіти району

У четвер, 27грудня, відбулося засідання колегії відділу освіти Дрогобицького району під головуванням  начальника відділу освіти райдержадміністрації Івана Стецка,  за участю Ольги Грицик, депутата Львівської обласної ради, голови ради профспілок освітян району та керівників закладів освіти.
 Начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Стецко доповів про якісні показники соціально-економічного розвитку галузі освіти району. Протягом 2018 року керівники закладів освіти спільно з педагогічними та учнівськими колективами здійснювали реформування освітньої галузі згідно із законодавчою  та нормативно-правовою базою НУШ. Зокрема зупинився на запровадженні нового  Державного стандарту, особливостях ведення постійного моніторингу освітнього середовища  для першокласників НУШ з боку вчителів, батьків, керівників шкіл. Відзначив, що відбулися позитивні зміни в оновленні змісту освіти на основі національних традицій, світового досвіду, у формуванні умотивованого педагога та учня, використанні педагогіки партнерства в роботі з батьками. Слід зауважити, що цьогоріч створені належні умови для якісного доступу до використання інформаційно-комунікаційних технологій та мультимедійного навчального контенту всіх учасників освітнього процесу.  Очільник районної освіти акцентував увагу на виконанні надзвичайно важливих для освіти державних цільових програм у 2019 році, а саме: робота з обдарованою молоддю, розвиток дошкільної освіти, підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти, здійснення комплексу заходів щодо посилення військово-патріотичного виховання, збагачення духовного потенціалу учнівської  молоді, відродження кращих надбань українського народу, його культурних і національних традицій. На  завершення подякував керівникам закладів освіти і їх трудовим колективам за сумлінну працю та     привітав з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим.
 Ольга Грицик прозвітувала про виконання  Угоди між відділом освіти Дрогобицької РДА  та районною організацією профспілки працівників освіти й науки України за 2018 рік. Роботу визнано задовільною. Показники виконання угоди є одними з найкращих серед районів області щодо виплати заробітної плати та престижності педагогічним працівникам, а також матеріального забезпечення освітніх закладів.

Немає коментарів:

Дописати коментар