середа, 23 січня 2019 р.

Марафон єднання “Теплота наших рук та сердець єднає мости українських душ в усьому світі” до 100 річчя Соборності України


На знак шани та об’єднання українських земель у Попелівському НВК було проведено ряд заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України. Шкільний бібліотекар Марія Леськів та вчитель історії Марія Бориславська організувала виставку тематичної літератури “На шляху до Соборності”, а з 21 по 22 січня в усіх класах пройшов Всеукраїнський Єдиний Урок Соборності “Єднання заради Незалежності”.
22 січня відбувся урочистий Марафон Єднання “Теплота наших рук та сердець єднає мости українських душ в усьому світі”, який підготувала і провела заступник директора з виховної роботи Віра Тупичак. Школярі навчального закладу іще раз продемонстрували нероздільність нашої держави та єдність українського народу – народу з кращими традиціями поетичної та працелюбної української нації. Під час Марафону учні разом із педагогами та сільським головою Тарасом Біликівським виконали гімн України, помолилися за мир в Україні, розгорнули великий прапор України та утворили ланцюг єдності.










Немає коментарів:

Дописати коментар