вівторок, 26 лютого 2019 р.

Учні Доброгостівської школи побували на екскурсії в місцевому лісництві







Нещодавно з метою профорієнтації та ознайомлення з інфраструктурою села, учні 7-А класу зі своїм класним керівником Дудою Марією Василівною ходили на екскурсію в Доброгостівське лісництво. Лісничий Доброгостівського лісництва Панів Василь Юркович показав учням територію та розповів багато цікавого.
В холі приміщення Доброгостівського лісництва діти оглянули опудало вовка та лисиці, Василь Юркович розповів де водяться ці тварини, чим вони живляться. Цікавою для учнів була колекція пагонів та бруньок деревних порід та колекція шишок хвойних дерев. Далі господар лісництва запросив школярів до відремонтованої актової зали, де розповів про техніку безпечного зрізання дерев та показав як це робиться. Цікавою виявилася історія приміщення, в якому знаходиться лісництво. В одному з кабінетів учні побачили стародавній польський сейф, який викликав в них велике зацікавлення. Дітям показали котли для дерева, якими опалюється приміщення і розповіли як вони функціонують.
Учні гуляли територією Доброгостівського лісництва і були вражені його красою. Діти познайомилися з різновидами кущів, напівкущів та дерев. Відвідали і розсадник, де вирощують модрину. Василь Юркович показав школярам структуру вулика та розповів цікаві факти з історії бджільництва.
Наприкінці екскурсії школярі побували в гостях в охоронця цієї території – Графа – собаки породи вівчарка.

Немає коментарів:

Дописати коментар