середа, 17 квітня 2019 р.

Тиждень правових знань у Сторонянській школі

З 8 по12 квітня у Сторонянській СЗШ І-ІІ ст. під час тижня правових знань класними керівниками було проведено бесіди, години спілкування: «Наші права – щасливе дитинство», «Права та життєві цінності», «Право на освіту: право чи обов’язок?» вікторини «Закон і ми», «Подорож в країну прав», а також конкурс дитячих малюнків на право-виховну тематику.
Практичний психолог у 7-му класі особливо цікаво провела тренінг «Булінг у школі: як розпізнати та що робити?» На занятті діти переглядали презентацію, відеоролики «Як Нік Вуйчич поборов булінг», « Все залишає свій слід». З допомогою презентації учні ознайомилися з поняттям, формами та структурою булінгу. Працюючи в групах , учні з’ясовували причини поведінки учасників насилля «агресора», «жертви», «спостерігача», а також обговорювали різні конкретні ситуації і знаходили шляхи захисту та безпечної поведінки у складних ситуаціях.
Із проведених заходів школярі зробили висновки, що закони є обов’язковими для всіх і крім прав кожен повинен дотримуватись ще й обов’язків. Інформацію, яку отримали діти має велике пізнавальне значення в галузі права.

Тиждень правових знань у Сторонянській школі
Тиждень правових знань у Сторонянській школі

Немає коментарів:

Дописати коментар