понеділок, 27 травня 2019 р.

Новошицькі школярі вшанували Героїв України


 (голосів: 0)
Новошицькі школярі вшанували Героїв України23 травня у Новошицькій школі відбувся урок пам’яті «Україна – земля героїв» до Дня героїв України. Урок розпочали з виконання Гімну. Вчитель Надія Яворська розповіла учням, що це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. 
Під керівництвом вчителя Оксани Ковалів школярі виготовили тематичний колаж із підготовлених матеріалів. Переглянули відео кліпи: Лесі Горової - «Нашим героям» та Бориса Севаст’янова «Україна, Мати Героїв», а також «23 травня – день героїв України» і «Новітні Герої України, маємо пам’ятати». На завершення всі хвилиною мовчання вшанували героїв України і запалили свічку пам’яті у кутку «Герої не вмирають».
У школу завітала директор народного дому Світлана Броницька. Вона з учнями виготовила калинові вінки, які після шкільного заходу усі спільно поклали до могили Січовим Стрільцям та пам’ятника загиблим воїнам. Діти щиро помолилися за загиблими і запалили лампадки.
Вічна пам'ять героям! Герої не вмирають, а роблять кожного з нас сильнішими!

Новошицькі школярі вшанували Героїв України
Новошицькі школярі вшанували Героїв України
Новошицькі школярі вшанували Героїв України

Немає коментарів:

Дописати коментар