понеділок, 16 вересня 2019 р.


12 вересня вересня в районному народному домі відбулася звітно-виборча конференція районного учнівського парламенту. Учасників заходу привітав начальник відділу освіти Іван Стецко. Він зазначив, що діти повинні бути ініціаторами виховних заходів, побажав, щоб у їхніх серцях народилися цікаві ідеї, побажав успішної та плідної роботи.
З вітальним словом та з побажаннями виступив заступник голови районного учнівського парламенту минулого року Володимир Паньків, учень Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. Секретар парламенту Анна Критчак, учениця Попелівського НВК І-ІІІ ст., виступила з доповіддю за звітний період. Про роботу комісій районного учнівського парламенту прозвітували  голова комісії спорту та здорового способу життя Марія Буцяк (учениця Нагуєвицької СЗШ І-ІІІ ст.) та голова комісії з питань преси та інформації Соломія Станович (учениця Попелівського НВК І-ІІІ ст.)
Діти, згуртувавшись у комісії, обрали головою парламенту Анну Критчаук, ученицю Попелівського НВК І-ІІІ ст., застуниками – Христину Тунську, ученицю Верхньогаївського НВК І-ІІ ст. та Віталію Биків, ученицю Нагуєвицької СЗШ І-ІІІ ст., секретарем – Діану Шаповалову, ученицю Нагуєвицької СЗШ І-ІІІ ст.

Тож побажаємо новообраним лідерам успіхів, сил та впевненості у будь-яких корисних починаннях, розвитку та удосконалення роботи учнівського самоврядування, здійснення всіх світлих мрій та сподівань.



Немає коментарів:

Дописати коментар