пʼятницю, 20 вересня 2019 р.

Тиждень протидії булінгу в Долішньолужецькій школі


В Україні  стартував  тиждень  протидії булінгу, запроваджений Міністерством юстиції України вже вдруге. Долішньолужецька  школа також долучилася до цієї події.
Учителі школи на онлайн -платформі Prometheus  пройшли курс "Протидія та попередження булінгу в закладах  освіти», за що отримали відповідні сертифікати.
У школі  було  проведено  ряд  заходів для інформування школярів, їхніх батьків та вчителів про булінг, його наслідки та запровадження відповідальності за вчинення протиправних дій. Учні молодшої школи  мали змогу переглянути  мультфільми «Жив собі чорний кіт», «Гидке каченя», Курка.яка несла всяку всячину» про події з життя тих, хто відрізняється від більшості, про їхній емоційний стан та способи вирішення конфліктних ситуацій. Серед учнів 7- 9 класів було проведено анкетування для виявлення проявів булінгу, своєчасного реагування та їх припинення.

Незважаючи на те, що мобінг  та булінг є найпоширенішими проблемами у дитячих колективах, у нашій шкільній родині це явище не спостерігається. Діти та вчителі толерантно ставляться один до одного та завжди знаходять спільну мову.

Немає коментарів:

Дописати коментар