понеділок, 21 жовтня 2019 р.

Урок мужності в Болехівській школі





Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, багатій, мальовничій землі - на нашій славній Україні! Тут жили наші діди і прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. Материнський образ України встає з полинових степів і глибинної чорноземної скиби, як барва зоріє із зажури поліських озер, що чистими очима довірливо дивляться на світ, виростає недосяжно на повен зріст із карпатських верховин. Нема життя без України, бо Україна - це мати, яку не вибирають, бо Україна - це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна - це пісня, яка вічна на цій землі.
Про це йшла мова у Болехівській СЗШ І – ІІ ст.  10 жовтня 2019 р.  на Уроці  мужності. Хвилиною мовчання згадали учні і вчителі школи тих, хто поклав голову за нашу волю і незалежність. А слова подяки линули на адресу наших односельчан-учасників АТО. Своїми спогадами про ці нелегкі дні поділився колишній учень Болехівської СЗШ І – ІІ ст. Летнянка Степан Васильович.

Яким  буде наше майбутнє — це залежить і від вас самих, від нашої громадянської позиції, від життєвої активності, розуміння свого часу, завдань, які постануть перед нами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар