понеділок, 4 листопада 2019 р.

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району


Нещодавно  відбулася нарада керівників закладів освіти району під головуванням начальника відділу освіти  Івана Стецка та за участю профільного заступника райдержадміністрації Володимира Ханаса.
У переліку питань наради стояло ряд актуальних та важливих питань, які потребують нагального вирішення та вчасного виконання.
Зокрема  йшлося про стан готовності закладів освіти району до опалювального сезону  та забезпечення дровами в 2019/2020 навчальному році. Під час обговорення цього питання керівники шкіл  звернулися до  начальника відділу освіти та заступника райдержадміністрації про допомогу у вирішенні ряду  робочих питань. Крім того, особливу увагу приділено питанню неухильного дотримання  економії  використання  газу та списання дров відповідно до температурного режиму.
Про основні підходи до організації методичної роботи в умовах Нової української школи,  запровадження системи  моніторингу з метою забезпечення якості освіти та підвищення рівня навчання у школі розповіла Любов Маркович, завідувач методичного кабінету.  Іван Стецко зауважив, що надання більших повноважень закладам освіти згідно з новим Законом України « Про освіту» вимагає більшої відповідальності адміністрації школи, учителів за якість освітнього процесу та  тісної  співпраці з батьками.
У межах наради працівники методичного кабінету Марія Драб та Дарія Грицик доповіли  також про хід атестації педагогічних працівників  закладів освіти у 2019/2020 навчальному році, підсумки участі школярів району в Міжнародних  та Всеукраїнських інтелектуальних конкурсах та  планування  заходів  на наступний рік з метою впорядкування перспективної мережі шкіл району.
Володимир Ханас підсумував роботу наради та запропонував відділу освіти  напрацювати план заходів щодо ефективного використання основних фондів, розробити алгоритм щодо  списання застарілої техніки в закладах освіти,  шляхів додаткового поповнення бюджетів  з метою їх розвитку. 



Немає коментарів:

Дописати коментар