понеділок, 30 грудня 2019 р.

Нарада керівників шкіл


28 грудня відбулася підсумкова нарада керівників шкіл, яку провів  начальник відділу освіти Іван Стецко за участі заступника голови райдержадміністрації Володимира Ханаса та  голови Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти та депутата Львівської обласної ради Ольги Грицик.
У своєму виступі начальник відділу  доповів про підсумки соціально-економічного  розвитку галузі освіти району за  2019 рік. Зокрема мова йшла про участь закладів освіти у проектах, про використання бюджетних коштів на поточні та капітальні ремонти  в  закладах освіти протягом року. Іван Стецко наголосив на тому, що вдалося  виконати всі соціальні та фінансові зобов’язання держави перед освітянами району, зауважив, що без тісної співпраці із органами місцевого самоврядування було б дуже  важко створити необхідні умови для входження сільських шкіл у формат Нової української школи.
Ольга Грицик доповіла про виконання положень колективного договору між відділом освіти Дрогобицької РДА та районною організацію профспілки за 2019 рік.
Заступник голови райдержадміністрації Володимир Ханас підсумував виконання ключових завдань закладами освіти. Усе, чого досягли у 2019 році, – це результат злагодженої, конструктивної роботи. Також звернув увагу на те, що 2019 рік завершується з позитивними показниками бюджету, протягом року було забезпечено належний баланс доходів і видатків, найголовнішим фінансовим підсумком є підготовка та прийняття районного бюджету на 2020 рік, у якому  передбачено кошти на вирішення нагальних потреб закладів освіти району.
Приємною несподіванкою для освітян району було, коли з композицією за мотивами Різдва, чудовими сучасними колядами й різдвяною зіркою завітали учні Верхньодорожівської СЗШ І-ІІІ ст. та привітали присутніх з прийдешніми святами.
На завершення наради керівники району подякували вихованцям, педагогам та дирекції Верхньодорожівської СЗШ І-ІІІ ст. за передноворічні вітання під час наради та привітали учасників наради із прийдешнім Новим 2020 роком та Різдвом Христовим.








Немає коментарів:

Дописати коментар