вівторок, 3 березня 2020 р.

Нарада керівників закладів освіти


27 лютого відбулася нарада  керівників закладів освіти під головуванням керівника відділу освіти Івана Стецка. За результатами  наради в Департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації  19 лютого начальник поінформував керівників з таких питань:
- щодо порядку використання коштів субвенцій на оновлення матеріально-технічної бази та освітнього середовища закладів освіти;
         - реалізація Концепції «Нова українська школа» у 2020 році. Зміни до порядку та умов надання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам для забезпечення якісного сучасного та доступного освітнього середовища;
        - формування перспективної мережі закладів загальної середньої освіти на 2020-2021 навчальний рік, оптимізація малокомплектних закладів освіти.
          У нараді взяли участь представники Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Юхновський та Михайло Городиський, які ознайомили присутніх з вимогами дотримання правил протипожежної безпеки та цивільного захисту. У  ході аналізу стану пожежної безпеки в закладах освіти району головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Куцик зазначив, що персонал шкіл проводить  роботу з виконання Закону України «Про охорону праці» та наголосив про гарантування пожежної безпеки об’єктів закладів освіти району у  весняно-літній період 2020р.

Завідувач методкабінету Любов Маркович підбила підсумки ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та розповіла про особливості проведення ЗНО в 2020 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар