неділю, 4 жовтня 2020 р.

Педагогів району привітали з професійним святом


 2 жовтня у районному народному домі відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя. З професійним святом педагогів прийшли привітати перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад, заступник голови РДА Тарас Матолич, керівник апарату РДА Степан Кулиняк, заступник голови районної ради Володимир Стецівка та гість — перший заступник голови Радехівської РДА, уродженець Дрогобиччини Назар Жолобович.

У вітальному слові до освітян Віталій Скоропад зазначив, що у зв’язку з майбутніми змінами в адміністративному устрої та в системі освіти Дрогобиччини, було вирішено, хай не чисельно через карантин, але зібрати освітян району, щоб подякувати їм за працю. Перший заступник голови райдержадміністрації побажав педагогам бути для своїх вихованців мудрими наставниками і добрими друзями. Адже, як письменник живе в своїх книжках, художник — в картинах, так вчитель живе у ділах своїх учнів.

Кращі керівники та працівники освіти були нагороджені грамотами райдержадміністрації і районної ради, подяками Міністерства освіти та департаменту освіти ЛОДА.

Від керівництва райдержадміністрації всі присутні на святі педагоги отримали квіти. Відбувся святковий концерт.







Немає коментарів:

Дописати коментар