суботу, 24 січня 2015 р.

Підсумки районних олімпіад

Вітаємо переможців олімпіад!
На базі Дрогобицького педагогічного університету імені Івана Франка проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів: з української мови і літератури, іноземних мов, історії, математики, біології, екології, фізики, астрономії, хімії, географії, інформатики, основ християнської етики.
У ньому взяли участь 1077 учнів з усіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Цьогорічним нововведенням є зменшення на 4 кількості олімпіад. Відсутні олімпіади з трудове навчання, правознавства, фізичної культури, педагогіки та психології. З інформаційно-комунікаційних технологій та економіки ще відбудуться І та ІІ етапи.
136 учасників ІІ етапу олімпіад стали призерами. Найбільшу кількість призових місць за результатами всіх олімпіад серед СЗШ та НВК І-ІІІ ступенів зайняли учні Меденицької СЗШ (28 призерів), Рихтицької СЗШ (14), Лішнянського НВК та Уличнянської СЗШ (13), Підбузької СЗШ та Попелівського НВК (12), Н.Гаївської СЗШ та Н.Кропивницького НВК (11). 
Серед СЗШ та НВК І-ІІ ступенів найбільша кількість призових місць у школярів Ясенице-Сільнянського НВК (9 призерів), Унятицької СЗШ (5), Бистрицької, Болехівської, В.Гаївської, Д.Лужецької, Михайлевицької СЗШ (4), Грушівської, Ролівської, Снятинської, Ст.Кропивницької, Ступницької (3). 
Крім названих вище навчальних закладів особливо слід відзначити Модрицький НВК та Доброгостівську СЗШ І-ІІІ ст., де є відповідно 4 та 3 переможці олімпіад (1 місця). Найталановитіші учні, переможців ІІ (районного) етапу олімпіад, беруть участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Немає коментарів:

Дописати коментар