пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Олімпійський тиждень на Дрогобиччині розпочався в Опаці

Олімпіада, Олімпійський рух, Олімпійська спільнота – про це сьогодні йшлося в Опаківській школі з нагоди відзначення Олімпійського тижня в рамках однойменної Всеукраїнської акції.
До школярів завітали поважні гості, а це керівник структурного підрозділу молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко, декан факультету фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету Роман Чопик, методист відділу освіти Ігор Михаць. А розпочав урочистості директор школи Іван Ільницький. Заступник декана з виховної та спортивно-масової роботи ДДПУ Олександр Лемешко розповів дітям історію Олімпійського руху, його історію та сучасність, демонструючи цікаві слайди, що, безперечно, викликало зацікавлення школярів.
Олімпійський тиждень на Дрогобиччині розпочався в ОпаціПереглянувши документальний фільм про досягнення українських спортсменів на Олімпійських іграх в Лондоні в 2012 році, діти ще довго обговорювали успіхи наших золотих Олімпійців: Олександра Усика, Віталія Ломаченка, Яни Шемякіної, Ольги Харлан, Олексія Торохтія, Юрія Чебана Катерини Тарасенко, чемпіонів академічного веслування Яни Дементьєвої, Анастасії Коженкової, Наталії Довгодько.
Представники Дрогобицької райдержадміністрації, Дрогобицького педуніверситету вручили для школи спортивний інвентар, футбольні та баскетбольні м’ячі, енциклопедії Олімпійської історії та багато іншої атрибутики, що пов’язана з Олімпійськими Іграми.
Олімпійський тиждень на Дрогобиччині розпочався в ОпаціПісля цього відбулися спортивні змагання команд, участь в яких взяли учні 6-9 класів. Цікаві естафети, перетягування линви, баскетбольні баталії, організовані вчителем фізкультури Василем Дубом визначили найкращі команди змагань, але в цей день не це було основне, адже олімпійським гаслом є «головне не перемога, а участь». Всі учасники отримали масу задоволення та подарунки від керівництва Львівського обласного відділення Національного комітету України, Дрогобицької райдержадміністрації та Дрогобицького державного педагогічного університету.

Немає коментарів:

Дописати коментар