понеділок, 19 жовтня 2015 р.

День захисника України в Сторонянській школі

День захисника України в Сторонянській школіЗ 12 по 16 жовтня в Сторонянській СЗШ І-ІІ ступенів проводились виховні заходи до Дня захисника України. В кожному класі було проведено ряд бесід і виховних годин, метою яких було вшанування мужності та героїзму захисників української землі, національної свідомості та гордості за свою Україну.
Це свято усього українського народу, яке єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.У школі було проведено конкурс віршів на тему "Герої не вмирають", в якому взяли участь понад 20 учнів 1-9 класів. В конкурсі малюнка на дану тематику брали участь учні 5-8 класів. Усіх переможців нагороджено грамотами. До Дня захисника України учні 8 класу випустили стінгазету.
16 жовтня у школі проведено урочисту лінійку, на якій приймали п'ятикласників у фізкультурно-просвітницьку організацію "Соколи". Директор школи Ірина Мицак у своєму виступі наголосила про значення цього свята для українського наароду. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих українських героїв.Підсумки тижня святкувань у школі підвела директор школи Ірина Мицак на загальношкільній лінійці.
День захисника України в Сторонянській школі
День захисника України в Сторонянській школі

Немає коментарів:

Дописати коментар