неділю, 25 жовтня 2015 р.

Про проведення ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ 
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Н А К А З

08.10.2015 р. Львів             № 08-01/310

Про проведення
ХVІ Міжнародного конкурсу
з української мови імені Петра Яцика

                На виконання Указу Президента України від 09.11.2007 № 1078 «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика», наказу Міністерства освіти і науки України від 13.03.2008 № 168 «Про затвердження Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика», листів Міністерства освіти і науки України від 18.09.2015 № 1/9-445 та Ліги українських меценатів від 05.10.2015 № 12 щодо проведення XVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, з метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу, виховання у молодого українства поваги до мови і традицій рідного народу, підвищення рівня мовної освіти й культури, удосконалення навиків майстерного володіння словом, підвищення рівня знань учнів

НАКАЗУЮ:

1. Провести ХVІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика (далі – Конкурс) для учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів у три етапи:
1.1. І етап – з 9 до 15 листопада 2015 року –  у загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах.
1.2. ІІ етап –  21 листопада 2015 року – у районних центрах і містах обласного підпорядкування – для учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів. 
1.3. ІІІ етап – 5 грудня 2014 року – обласний – у м. Львові.
2.  Комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівський  обласний  інститут післядипломної педагогічної  освіти» (Р. Шиян) підготувати завдання з української мови і літератури для проведення Конкурсу:
2.1. До 13 листопада 2015 року –  для  ІІ (районного, міського)  етапу Конкурсу для учнів 3 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
2.2. До  27  листопада 2015 року –  для ІІІ (обласного) етапу Конкурсу для учнів 3 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
2.3. Забезпечити фінансування витрат для проведення обласного та фінального етапів Конкурсу за рахунок коштів КПКВ 070401 «Позашкільні заклади освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми», згідно з кошторисом (додаток).
3.  Керівникам органів управління освітою:
3.1. Забезпечити організацію та проведення урочистих заходів до Дня української писемності та мови і відкриття ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
3.2. Забезпечити проведення І – ІІ етапів ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
3.3. До 27 листопада 2015 року надати у Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» інформацію про підсумки І – ІІ етапів Конкурсу та заявки на участь у ІІІ (обласному) етапі Конкурсу.
3.4. Забезпечити участь в ІІІ (обласному) етапі Конкурсу учнів загальноосвітніх навчальних закладів – переможців районних (міських) конкурсів: по 1 учневі 3 – 11  класів від району (міста).
3.5. Забезпечити фінансування  проїзду та відрядження учнів, керівників команд, членів оргкомітету та журі обласного етапу Конкурсу.
4. Відділу професійно-технічної освіти управління професійно-технічної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів та науки департаменту освіти і науки  (Р. Вороняк)  забезпечити участь в обласному етапі ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика учнів   професійно - технічних навчальних закладів (по 3 учні-переможці від І – ІІІ курсів  ПТНЗ), керівників команд, членів оргкомітету, журі обласного етапу Конкурсу та фінансування витрат на їх відрядження.
        5. Контроль  за   виконанням    наказу    покласти    на   начальника    відділу дошкільної та загальної середньої освіти управління загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту Сислюк І.П.                                                  
Директор                                                                                   О.І. Небожук



Немає коментарів:

Дописати коментар