четвер, 28 січня 2016 р.

На нараді відділу освіти розглядались питання роботи з обдарованою учнівською молоддю


На нараді відділу освіти розглядались питання роботи з обдарованою учнівською молоддю
У залі методичного кабінету 28 січня відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району, в якій брали участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Шутко, заступник голови районної ради Володимир Стецівка.
В.о. керівника відділу освіти Іван Стецко зупинився на проблемах роботи педагогічних колективів з обдарованими дітьми, особливостях роботи навчальних закладів в епідемічний період, необхідності дотримання трудової дисципліни в закладах освіти.
З роботою відділу освіти райдержадміністрації та керівників освітніх установ щодо виконання Законів України «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації» ознайомив присутніх методист Володимир Новаківський. Про стан проходження опалювального сезону 2015-2016 року розповів начальник групи централізованого обслуговування навчальних закладів відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації Юрій Сенів. Було проаналізовано результати участі школярів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2015-2016 навчальному році. Серед СЗШ та НВК І-ІІІ ступенів найбільша кількість призових місць в учнів Меденицької, Н.Гаївської, Доброгостівської, Рихтицької, Нагуєвицької, Грушівської СЗШ, Попелівського, Підбузького, Опаківського, Лішнянського, Летнянського НВК, серед СЗШ та НВК І-ІІ ступенів – в учнів Опорівського, Ясенице-Сільнянського НВК, Д. Лужецької, Болехівської, Броницької, Бистрицької, Волощанської, Михайлевицької, Ролівської СЗШ. Були розглянуті питання проведення атестації педагогічних працівників (методист Марія Галушка), про підготовку до ЗНО – 2016 (методист Любов Маркович).
Перед учасниками наради виступила депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки Ольга Грицик, яка зупинилася на питаннях обласного бюджету, звернула, зокрема, увагу на бюджет освіти (фінансування, мікропроекти, програми). Дала пропозицію керівникам місцевої влади при перегляді бюджету виділити кошти на програму «Обдаровані діти», на відкриття ставок медичних працівників у загальноосвітніх навчальних закладах.


Немає коментарів:

Дописати коментар