суботу, 20 лютого 2016 р.

Обласна учнівська Інтернет-олімпіада серед учнів 10-11 класів з основ економіки

Вельмишановне керівництво освітнього закладу!

З великим проханням звертається до Вас педагогічний колектив кафедри економіки підприємства Львівської комерційної академії (колишній Львівський торгово-економічний інститут) щодо доведення інформації до учнів школи про можливості навчання у нашому вузі (інформація в доданих буклетах).
Також запрошуємо взяти участь в ІІІ Обласній учнівській Інтернет-олімпіаді серед учнів 10-11 класів з основ економіки, яка проводиться нашою кафедрою за сприяння Львівської обласної державної адміністрації. Участь в Олімпіаді безкоштовна.
Призери олімпіади отримають сертифікат, який надає право отримати знижку в оплаті за навчання при вступі на профільну спеціальність 051 «Економіка» Львівської комерційної академії (за І місце – 20%, ІІ місце – 15%, ІІІ місце – 10% знижки).
Розуміємо, це потребує додаткових витрат часу, проте надіємось на можливу співпрацю. Гарантуємо високу відповідальність у освітній підготовці, максимальну допомогу в облаштуванні побутового життя, професійне ставлення до вирішення усіх питань Ваших випускників.
Дякуємо за приділену увагу та бажаємо Вашій школі успішного втілення всіх творчих і науково-педагогічних задумів.

Немає коментарів:

Дописати коментар