суботу, 20 лютого 2016 р.

Відбувся огляду - конкурсу на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах Дрогобицького району

Огляд - конкурс на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах був спрямований на популяризацію та підвищення рівня засвоєння правових знань, удосконалення правової освіти учнівської молоді. Його організувала головний спеціаліст відділу освіти Дрогобицької районної державної адміністрації Людмила Коник-Осадча.

На конкурс представили підсумки проведеної роботи 23 загальноосвітні навчальні заклади. Журі конкурсу у складі Ярослави Баранич, методиста відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації, Ганни Гіщак, директора Грушівської СЗШ І-ІІ ст., Оксани Гарасим’як, директора Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст., Тараса Шуста, заступник директора з виховної роботи Попелівського НВК І-ІІІ ст., Галини Матчишин, педагога-організатора Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст. визнали кращими:
Вороблевицьку СЗШ І-ІІІ ст. –І місце,
Волощанський НВК І-ІІ ст. – ІІ місце,
Підбузький НВК І-ІІІ ст. – ІІІ місце.
Слід зазначити, що в загальноосвітніх навчальних закладах, які брали участь у конкурсі, було проведено відкриті виховні години на тему „ Як вберегти себе від насилля ”. 
Матеріали Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст. будуть скеровані для участі в обласному конкурсі.

Немає коментарів:

Дописати коментар